Senter for maritim kultur på Isegran i Fredrikstad

Utleie av Arisholmen

.Arisholmen er en liten øy syd for Kråkerøy som leies ut til lag, foreninger, skoler, bedrifter og privatpersoner. Arisholmen eies av Fredrikstad kommune. Drift og utleie organiseres i dag via det maritime miljøet på Isegran. På holmen er det gode fortøyningsmuligheter for båter og store grøntarealer som egner seg godt til lek og aktiviteter. Det er også gode fiskeplasser og en fantastisk skjærgård i umiddelbar nærhet.

 

Det er overnattingsmuligheter for inntil ca 18 personer innendørs. Sengene er fordelt med 14 plasser i hovedhus og 4 i annekset. Det er kjøkkenfasiliteter i begge bygninger, men toalett og dusj kun i hovedhuset.

Utleiesesongen starter 01. april og avsluttes vanligvis i september/oktober. Priser for Hovedhus, Anneks og båtutleie

Fyringsved kr 150,- pr. sekk. Gi beskjed ved bruk, faktureres i etterkant.

Båt med motor må bestilles ved booking, og det er slik at bensintank er full ved ankomst, og skal fylles opp av leietager ved levering. Oppfylling av bensin kan gjøres ved Kjøkøysund marina, rett ved brygge plassen.

All bruk av båt er på eget ansvar og leietager må bruker redningsvest ved lov. Hærverk og skader påført båt/motor, vil bli rettslig fulgt, og må erstattes.Båten har bryggeplass ved Kjøkøysund Marina, Kjøkøy

Vi inviterer herved alle interesserte til å sende oss en forespørsel innen utgangen av februar og vil deretter behandle forespørslene så raskt som mulig.

 

I tråd med eier Fredrikstad Kommunes ønsker prioriteres barn og unge.

Henvendelse sendes til:

kontor@isegran.no

Kim-Andre Moen: 92029388
Kun skriftlige leiesøknader blir behandlet. De kan sendes som epost. kontor@isegran.no

Skjermbilde 2022-01-20 kl. 08.55.35.png