top of page

Om oss

Verftet

Isegran Fartøyvern utfører alle typer av reparasjoner, restaureringsoppdrag på større seilfartøyer, seilskøyter, klassiske seil og motorbåter. Vi tør påstå at alle våre ansatte har høy yrkesstolthet og utfører arbeidene grundig og med stor nøyaktighet til riktig pris.Vi satser mye på god servise opp mot våre kunder, og vi får mange positive tilbakemeldinger fra kunder som føler seg velkommen til oss og blir en del av et spennende og kreativt miljø.

Båthuset 

Isegran Fartøyvern utfører alle typer av nybygg og kopibygging av tradisjonsbåter. Samt reparasjoner og restaurering av alle typer trebåter. Båtbyggeriet befinner seg i ”båthuset”. Vi har plass til 7 båter innendørs. Eiere som har båter til reparasjon har her mulighet til å pusse opp båten mens vi arbeider på den."Båthuset" ble tidligere brukt av Mineforsvaret og Bjarne Aas båtbyggeri. I de senere år har Fredrikstad Museum benyttet arealene til sine utstillinger intill vi overtok arealene i 2003.

Rigg

Vi lager master og rundholdt av heltre eller laminat til alle type båter. Vi leverer alt av stående og løpende rigg, blokker, masteringer m.m. Arbeidet med master, stående og løpende rigg utføres ved vårt verksted. Vi kan også tilby riggtegninger og beregninger.
Vi kan arbeide med lengder inntil 33 m innendørs. Arbeidene med master og rigg foregår på det samme masteloftet som Bjarne Aas båtbyggeri benyttet tidligere. Se mer om våre riggere:

Bjørneby

Isegran Fartøyvern disponerer 600 kvadratmeter innendørs verksted og lagringsplass i oppvarmede lokaler. Lokalet er forbeholdt klassiske trebåter og er på vintertid fyllt til randen med båter.

Slipp

Vi kan tilby slippsetting av fartøyer inntil ca 90 fots lengde og deplasement på opp til 100 tonn.

Vi har alle nødvendige produkter som trengs ved slippsetting tilgjengelig fra vårt lager.

Skipshandel

Vi har åpnet en skipshandel i Minemagasinet og vil foreløpig holde åpent hver lørdag i forbindelse med Anno aktivitetene som pågår frem til medio mars..

bottom of page