top of page

Reglement for utleie

 

Arisholmen er et gammelt gjestgiveri og skutehavn som skal tas vare på. Den som leier stedet må ta hensyn til dette og behandle hus, inventar og områdene omkring så skånsomt som mulig og på den måten hjelpe utleier å ta vare på stedet!

Feil og mangler
Alle feil og mangler ved hus og inventar skal rapporteres under eller umiddelbart etter leieperioden. Det samme gjelder hvis noe blir ødelagt. Ring utleieansvarlig på telefon; 92029388 Kim-Andre Moen

Leietaker skal ha med
Enhver som overnatter på Arisholmen, skal medbringe laken, pute- og dynetrekk samt glåsshåndkle for oppvasktørk.

Ved / fyring
Leietakeren kan bruke ved i uthuset til å fyre i peisen. Ved kan også benyttes ved båling på anvist plass. Bruk av ved skal rapporteres og vil bli belastet leietaker i ettertid med kr 100 pr ved-sekk. Ved båling skal ikke skog eller kvist tas fra området på Arisholmen. Husk det er ikke søplebål vi skal lage.
Gjeldende regler for å brenne bål må overholdes, og skal kun brennes ved anvist bålplass.

 

Ved hjemreise
Ved hjemreise skal huset tømmes for søppel som bæres ned til søppelstativet ved brygga. Unngå å sette sekker utenfor dunkene da dyr river disse i stykket. Ta søppel det ikke er plass til i dunkene med til avfall stasjon på Tangen eller annet sted.

Leietakeren må ved avreise sørge for at alle rommene er ryddige og rengjorte, at ovnene ikke er tildekket og alle lys slått av. Utvask av kjøleskap/fryser. Ikke koselig med matrester i kjøleskapet for de som kommer etter. Oppvaskmaskin, skal tømmes og kjøkkenservice skal settes tilbake til sin respektive plass.

I perioden 1 mai til 31 august slås ovnene av. Alle vinduer skal lukkes og låses. Vinterhalvåret 1 sep – 30 mai, settes termostaten på alle panelovner på 10 grader. Det samme gjelder gulvvarme på bad. Alle innerdører skal stå åpne. 

bottom of page